Utvidet styrekurs

Utvidet styrekurs

Til høsten inviterer Næringshagene i Hardanger, Ullensvang og Voss til et helhetlig program der målet er å lære mer om «hva som skal til for at virksomheten skal blomstre»

Utbytte for den enkelte
Som eier vil du i denne seminar-rekken lære å skaffe deg de rette, eksterne samarbeidspartnere, bli tydelig som eier og blant annet få på plass det rette styret og den rette eierstyringen inn mot styret. Om du deltar og ikke eier selv, lærer du å håndtere eierne på rett måte.

Er du styreleder eller styremedlem vil du gjennom seminaret utvikle deg som styremedlem, og være med på å bygge det verdiskapende styret. Et styre som makter å levere i tråd med eiers krav og forventning, og som støtter og utfordrer daglig leder og virksomheten på rett måte. I sum svært viktig bidrag til å få virksomheten til å blomstre.

Er du daglig leder eller ansatt i administrasjonen vil du få dypere innsikt, større forståelse og mer kunnskap knyttet til eierskaps- og styre-utfordringer. Du vil bli bedre til å håndtere styresakene inn mot styret, og til å få gjennomført virksomhetsstrategien og de øvrige føringer og beslutninger som kommer fra styret.

Dato for samlingene:
• 14. september Kl. 08.30 – 16.00
• 27. oktober Kl. 08.30 – 16.00
• 06. desember Kl. 08.30 – 16.00
• 21. januar 2022 Kl. 08.30 – 16.00

Pris: Kr 5000,- for medlemsbedrifter Kr 8000,- for andre. Pr person for hele programmet, inkl. lunsj og møtemat

Ditt bidrag: Arbeid med egen bedrift/evt styre mellom samlingene. Energi, motivasjon, lære- og arbeidslyst.

Løpende bindende påmelding (første til mølla prinsipp).
Påmeldingsfrist 15. august

Påmelding her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.